Ik ben klant

Waar komt mijn warmte vandaan? 

Geohita levert warmte en koude aan huishoudens en commerciële afnemers via kleinschalige warmtenetten. De warmte wordt duurzaam opgewekt met behulp van natuurlijke, lokale warmtebronnen, zoals bodemwarmte.

Klik op onderstaande punten en bekijk hoe het kleinschalige warmtenet van Geohita werkt. 

1 2 3 4 5 6 7 8
 

Ik wil mijn verbruik monitoren 

Met uw persoonlijke account op MijnGeohita kunt u snel en eenvoudig uw gegevens, facturen en verbruik inzien. 

Inloggen in de verbruiksmonitor

U krijgt een persoonlijke toegang tot het klantenportaal MijnGeohita als u klant bent bij Geohita. Gaat u wonen in een woning, die is aangesloten op een warmtenet van Geohita, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan. Geohita houdt zich constant bezig met het verder ontwikkelen van onze klantenportaaMijnGeohita. Dat betekent dat er regelmatig updates plaatsvinden, waarbij we bijvoorbeeld functies toevoegen. Zo kunnen wij u nog sneller en makkelijker helpen. 

Ik wil mijn gegevens aanpassen 

Wilt u uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mail, telefoonnummer of wijze van betalen wijzigen? Vul dan dit formulier in of bel ons op 085-130 78 22. 

Als Geohita zijn we ons bewust dat wij persoonsgegevens van onze klanten verzamelen in het kader van onze dienstverlening. Geohita gaat zorgvuldig om met haar klantgegevens en behandelt deze vertrouwelijk. Wij waken daarom over onze klantgegevens met de nodige technische en organisatorische maatregelen. Als u wilt weten welke gegevens wij van u verzamelen, dan kunt u dat lezen in onze privacyverklaring. 

Ik wil mijn voorschot wijzigen 

Uw voorschotnota is gebaseerd op het verwachte verbruik van warmte. Hierbij houden we rekening met de grootte van uw woning. De verwachte kosten worden verdeeld over twaalf maandelijkse termijnen. Het termijnbedrag staat vermeld op de voorschotnota.  

U kunt ons altijd vragen uw voorschotbedrag te wijzigen. Een verzoek hiervoor kunt u indienden door e-mail te sturen naar klantenservice@geohita.nl. Wij toetsen vervolgens of het door u gewenste voorschotbedrag past bij het verbruik dat we verwachten. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging. Het nieuwe voorschotbedrag wordt op de eerstvolgende voorschotnota verwerkt. 

Wij attenderen u erop dat het aanpassen van het voorschotbedrag op eigen risico is. Door het verlagen van het voorschotbedrag kan het zijn dat u bij de jaarafrekening nog fors moet bijbetalen. U kunt uw voorschotbedrag 1 keer per jaar zelf verlagen. Verhogen kan wel onbeperkt. 

Ik ga verhuizen 

Uw verhuizing is voor ons belangrijke informatie. Of u nu een woning intrekt waaraan wij leveren of die juist verlaat. Als u verhuist naar een woning zonder aansluiting op het systeem van Geohita, Geef uw verhuizing dan zo vroeg mogelijk aan ons door.  

Verhuisformulier Tarievenblad

 

Warmtenetten

Geohita heeft op verschillende plaatsen in Nederland warmtenetten. Kijk op de kaart of er een warmtenet van Geohita bij u in de buurt ligt. We breiden ons portfolio aan kleinschalige, duurzame warmtenetten bovendien voortdurend uit. Zo realiseren we de transitie naar duurzame warmte concreet en dichtbij.

Benieuwd naar onze bestaande warmtenetten en onze projecten? Klik dan hieronder door naar ons overzicht.

Onze warmtenetten

Begijnhof

Ontwikkelaar: Van der Steeg
Type bron: Open bron systeem

Stadsbaken

Ontwikkelaar: OVT Ontwikkeling
Aantal wooneenheden: 41

Veelgestelde vragen Storing melden Stuur een bericht